Inschrijven
De proefles op 6 september
De cursus van 6 lessen op zondagmorgen van 13 september t/m 18 oktober
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja leuk, ik schrijf me in

 Algemene voorwaarden

en extra informatie over de cursus

 

* De lessen duren 30 minuten en kunnen uitlopen naar maximaal 40 minuten. 

 

* Een groep bevat maximaal 11 kinderen

 

* Elk kindje komt met maximaal 1 begeleider naar de les. De laatste les van de serie is een open les waarbij er een extra volwassene mee kan komen

 

* Het is handig om warme anti-slipsokken/slofjes mee te nemen voor je kindje. De vloer kan soms koud zijn.

 

 * Je ontvangt een factuur voor de lessen in de maand voordat de cursus start. Na betaling van het cursusgeld is de inschrijving compleet.

 

* Als je afziet van deelname na inschrijving, kan dit tot een week voor de aanvang van de cursuslessen.  Neem contact op met minimuziek per e-mail of per telefoon om je af te melden. Het lesgeld wordt dan geretourneerd.

 

* Indien een deelnemer om welke reden dan ook verhinderd is om een cursusles deel te nemen, wordt er geen restitutie verleend. De les kan helaas niet worden ingehaald. 

 

* Indien de docent verhinderd is de les te geven, zal de gemiste les op de reservedatum worden ingehaald. Als de docent meer dan één les verhinderd is de les te geven, zal voor de niet gegeven lessen restitutie worden verleend.

 

 

 

 

Baby Peuter Dreumes babymuziek peutermuziek peuterdansen Rotterdam Berkel Rodenrijs Maassluis viool gitaar  babyliedjes peuterliedjes dreumesliedjes muziek op schoot babyzwemmen babymassage zwanger kraamcadeau muziek met het jonge kind muzido