Babymuziek

De babygroep (vanaf 3 maanden tot 1,5 jaar)


Het eerste jaar ontwikkelt je kindje zich razendsnel. In de muzieklessen maken we op een gezellige manier muziek en spelen we op instumentjes die passen bij de ontwikkeling van je kindje. Als je kindje zijn of haar hoofdje zelf omhoog kan houden, kan hij of zij al meegenieten in de lessen. 


We wiegen, hoppen op schoot en dansen op de muziek. We zingen kiekeboe-, kriebel, massage, aankleed-, was-, troots-, eet-, en slaapliedjes. De liedjes die we zingen zijn tegelijk leuke spelletjes die je thuis ook met je kindje kunt doen. Door de speciaal op maat gemaakte muziekles, genieten jullie niet alleen van de muziek, maar wordt ook de zintuigelijke ontwikkeling, de motoriek, de spraak-/taalontwikeling en de cognitieve ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.


Jij en je baby spelen in de lessen op instrumentjes die je kleintje zelf al kan bespelen. We spelen bijvoorbeeld met kleine trommeltjes, schudinstrumentjes en belletjes. Ook spelen we op muziek met spelmateriaal dat geschikt is voor baby's. Je kindje beleeft de muziek zo op een manier die helemaal past bij zijn belevingswereld. De docent laat ook instrumenten horen in de les. Voor baby's een heus mini-concertje.


Baby dreumes peuter muziek peuterdansen babymuziek peutermuziek Rotterdam Berkel Rodenrijs Maassluis muziek op schoot Bergschenhoek babyzwemmen babymassage zwanger peuterliedjes babyliedjes uitje met babyconcertjes kindertheater kindermuziek muziekplezier